Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_options' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/html/blog/wp-includes/wp-db.php on line 2056
از ترابری بارولاین بیشتر بدانید | شاخه‌های ترابری | تفاوت باربری و ترابری |مگ لاین

از ترابری بارولاین بیشتر بدانید

ترابری چیست؟

   ترابری جزئی از صنعت حمل و نقل به شمار می‌آید. حمل و نقل به وجود آورنده ارتباط است و حمل و انتقال انسان و کالا را برعهده دارد. در لغات پارسی به معنای بردن به آنسوی دیگر است و از دیرباز مورد استفاده بوده است. ترابری به بخش‌هایی که در زیر اشاره خواهد شد، تقسیم می‌شود:

 زیرساخت: شامل شبکه های ترابری اعم ازجاده ها، مسیرهای هوایی، راه‌های آبی، خطوط راه آهن، خطوط لوله‌های حمل مواد سیار و پایانه‌هایی چون فرودگاه‌ها، پایانه‌های اتوبوس، بنادر و ایستگاه‌های راه آهن می‌باشد.

 بهره برداری: شامل تجهیزات کنترل شبکه می‌باشد. مانند: خط گردان ایستگاه راه آهن، کنترل رفت و آمد هوایی و چراغ های راهنمایی و غیره.

 وسایل نقلیه: که شامل هواپیما، قطار، اتوبوس و خودرو‌ها می‌باشد.

شاخه‌های ترابری

  شاخه‌های متنوعی دارد که شامل موارد زیر می‌باشد:

ترابری و ارتباطات: همان‌گونه که از نام آن هم پیداست، نیازمند برقراری ارتباط برای پیشرفت کار است. این شاخه مانند تلگرام و ایمیل نیست که بتوان بدون دیدار حضوری فرد کار را پیش برد. بلکه نیاز به ایجاد برقراری ارتباط دو طرفه است تا پیشرفت صورت گیرد. برای کنترل رفت آمدهای هوایی لازم است تا هر دو طرف با یکدیگر ارتباط دوطرفه برقرار نمایند تا از محل تردد هواپیماها مطلع شوند و بتوانند خطوط هوایی را کنترل نمایند. همچنین برای ساماندهی به خطوط ریلی نیز نیازمند ارتباط دو طرفه هستند تا از موقعیت قطار مطلع باشند و در زمان مشخص خطوط را آزاد یا مسدود نمایند.

فعالیت‌ها و کاربری زمین: این شاخه بر روی کاربرد بهینه زمین و فضا فعالیت می‌کند. در این بخش با برنامه ریزی‌های مشخص شده کاربرد زمین‌های شهری را مشخص می‌کنند و این کار با توجه به تراکم یعنی مساحت زمین تعیین می‌شود. به طور مثال فاصله خانه تا محل کار یا فروشگاه‌های خرید را مشخص و پیش بینی می‌کند که نسبت به یکدیگر چه فاصله‌های استانداردی باید داشته باشند. فعالیت‌هایی که در بحث حمل و نقل وجود دارند، به زمین نیاز دارد و این شاخه با برنامه ریزی درست از هدر رفتن فضاهای موجود و زمین‌ها جلوگیری می‌کند و محاسبه می‌نماید که هر زمین با توجه به خصوصیات مساحت برای چه کاربردی مناسب است.

ترابری به حمل و نقل چند وجهی هم شهرت دارد. زیرا حمل و نقل با روش‌های ترکیبی برای صرفه جویی اقتصادی به کار گرفته می‌شود. مثلا کامیون‌ها برای نقل و انتقال بار در مسیرهای کوتاه بسیار مناسب هستند اما برای حمل بار در مسیرهای طولانی روش ریلی گزینه مناسب تری به نظر می‌آید. چنانچه مسیر نقل و انتقال بار طولانی باشد مقرون به صرفه ترین روش بارگیری هوایی برای بارهای با ارزش و برای بارهای کم ارزش از کشتی استفاده می‌شود.

مزایای استفاده از حمل و نقل چند وجهی:

  • استفاده از روش‌های ترکیبی حمل و نقل برای رساندن بار به مقصد
  • کاهش هزینه حمل بار
  • ایجاد فرصت‌های شغلی در صنعت حمل و نقل در سطوح گسترده
  • کاهش هزینه‌های تمام شده کالاهای وارداتی
  • جابجایی بار با سرعت بیشتر 

ترابری بارولاین:

   برای آشنایی بیشتر با کسب و کار بارولاین بهتر است تا به چگونگی ترابری در آن بپردازیم. بارولاین یکی از سامانه‌های معتبر حمل و جا به جایی بار است که برای سهولت کار رانندگان، کاهش هزینه‌های حمل و نقل، سهولت پیدا کردن راننده برای صاحبان بار و از بین رفتن واسطه‌ها به وجود آمده است. صاحبان بار می‌توانند با عضویت در بارولاین در هر کجای ایران که باشند، بدون نیاز به حضور فیزیکی برای بار خود به صورت توافقی و به راحتی راننده خود را پیدا کرده و بار خود را برای رساندن به مقصد به او بسپارند. در این روش علاوه بر صرفه جویی در زمان و هزینه، امکان صدور بارنامه اینترنتی نیز وجود دارد. همچنین صاحبان بار به راحتی می‌توانند بار خود را در مسیر از طریق اپلیکیشن رصد نمایند و در زمان تعیین شده آن را تحویل بگیرند.

در بارولاین شرایط به گونه‌ای فراهم شده است تا رانندگان بدون درگیر شدن با چالش‌های گذشته درآمد بیشتری داشته باشند و برای پیدا کردن بار دچار مشکل نشوند. بارولاین با بهره‌گیری از روش‌های نوین و ترابری الکترونیکی توانسته است گامی موثر در صنعت حمل و نقل بردارد.

در این روش صاحبان بار به صورت آنلاین مشخصات بار، مبدا و مقصد بار خود را در اپلیکیشن اعلام می‌کنند و رانندگان با توجه به مشخصات بار برای انتقال آن از مبدا به مقصد با صاحب بار به توافق می‌رسند. این روش یکی از موفق ترین شیوه‌های ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی در صنعت حمل و نقل است. می‌توان گفت بارولاین به عنوان یک بازارگاه الکترونیکی، تقاطعی مطمئن برای ایجاد ارتباط و معاملات می‌باشد که هر دو طرف از انجام معامله سود می‌برند و البته که مدیریت این فضا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

تفاوت باربری و ترابری

ترابری و باربری در معنای لغوی هر دو به جابجایی و نقل و انتقال کالا اشاره دارد. پس تنها تفاوتی که می‌توان برای آن بیان کرد تفاوت آنها در نوشتار است اما در زمان عملیات حمل و نقل هر دو به یک معنا هستند. عموما مردم از قدیم تاکنون به استفاده از کلمه باربری عادت کرده‌اند اما در اصل باید دانست که استفاده از کلمه ترابری به مراتب صحیح تر است.

باربری معمولا به حمل و نقل‌های زمینی اشاره دارد اما ترابری شامل تمام راه‌های حمل و نقل اعم از: زمینی، ریلی، هوایی و دریایی می‌باشد که از این نظر دارای گستردگی و وسعت عملکرد بیشتری است.

امروزه جا به جایی و انتقال کالاها از هر چهار روش گفته شده انجام می‌شود. مثلا در مورد کالاهای با ارزش معمولا از حمل و نقل هوایی بهره می‌برند و حمل بار با روش زمینی بیشتر شامل حمل کالاهایی است که مبدا و مقصد به هم نزدیک هستند. حمل و نقل دریایی هم یکی از پرکاربردترین روش‌های حمل و نقل کالا است، زیرا هزینه آن اقتصادی و مناسب است. تجار و بازرگانان عموما از روش دریایی کالاهای خود را وارد یا صادر می‌کنند. همچنین در زمان تحریم‌ها از طریق دریا کالاها جابجا می‌شوند.

 

بیشتر بخوانید :  بزرگ مقیاس هوشمند را بیشتر بشناسیم

 

از ترابری بارولاین بیشتر بدانید

   اپلیکیشن‌های معتبری چون بارولاین باعث شده‌اند تا رانندگان با عضویت در آن به راحتی بار مورد نظر خود را پیدا کنند. در این روش عملا دست دلالان از بازار ترابری حذف شده است و باعث افزایش درآمد رانندگان و کاهش هزینه‌ی بار برای صاحبان بار شده است.

بارولاین به عنوان یک قطب موثر و کارآمد در صنعت حمل و نقل آنلاین، باعث بهبود فرایند حمل و نقل در سطح کشور شده است. یک ناوگان سراسری، مطمئن و دوسویه که رضایت هر دو طرف معامله را فراهم کرده است.

کلام آخر:

   از گذشته تاکنون برای حمل و نقل و جابجایی کالا از شیوه‌های گوناگونی استفاده شده است اما امروزه کالاهای خود را با روش‌های نوین به مقصد می‌رساندند. در قدیم به دلیل متمرکز نبودن محل رانندگان، صاحبان بار برای به مقصد رساندن بار و رانندگان برای یافتن بار، با چالش‌های زیادی روبرو بوده‌اند. اما امروز با پیشرفت و ورود فناوری‌های مدرنی چون اینترنت، صنعت حمل و نقل دچار تحولات عظیمی شده است. این روش اینترنتی باعث شده تا روند دریافت و تحویل بار به سهولت انجام گیرد. همچنین صدور بارنامه‌های الکترونیکی سبب شده است تا دیگر نیاز به حضور فیزیکی افراد برای دریافت بارنامه نباشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.