باربری و لجستیک یکی از قدیمیترین فرایندهای موجود در بسیاری از صنعتهاست که همچنان با روشهای سنتی و پیش پا افتاده انجام میشود. اما هزینههای باربری آنقدر بالاست که تاثیر آن بر اقتصاد غیرقابل چشمپوشی بوده و همین هزینههای بالا به خوبی فقدان کارایی این سیستمها را نشان میدهد. چرا که کالاها تا رسیدن به مصرفکنندگان فرایند باربری طولانی را طی کرده و به همین دلیل هزینههای بسیاری را متحمل میشوند. در نتیجه تولیدکننده برای رفع این هزینهها به افزایش قیمتها پرداخته و این مصرفکننده است که در نهایت تحت تاثیر هزینههای بالای باربری و لجستیک قرار میگیرد. در سالهای اخیر، مدلهای جدید کسبوکار و راهاندازی سامانه های هوشمند باربری با استفاده از نوآوری و فناوریهای بهروز شکل گرفته تا راهحلی برای این مسئله باشد. دیگر حمل و نقل کالاها چه زمینی باشد، هوایی، دریایی یا ریلی به راحتی و با کمترین چالشها و هزینهها به کمک این سامانهها انجام میشود. سامانه های آنلاین و هوشمند باربری منجر به کنترل دقیقتر باز، کاهش زمان و هزینه و آسودگی خاطر شدهاند. در ادامه همراه باشید تا ۱۰ دلیل برای استفاده از سامانه های آنلاین و هوشمند باربری را به شما معرفی کنیم.
چرا باید از سامانه های آنلاین و هوشمند باربری استفاده کنیم؟
۱. رانندگان تایید شده و معتبر
یکی از چالشهای رایج در روشهای سنتی حمل بار، عدم شفافسازی معاملات و شناخت رانندگان بود. در حال حاضر سامانه های هوشمند باربری این مشکل را حل کرده و منجر به آسودگی خاطر صاحبان بار شدهاند. چرا که رانندگان فعال در این سامانهها همگی تایید شده و معتبر هستند و صاحبان بار میتوانند آنها را بررسی کرده و اعتبارسنجی کنند.
۲. شفافیت در هزینهها
فناوری این امکان را فراهم کرده تا ذینفعان در صنعت حمل و نقل کالا در یک بستر مشترک (پلتفرم) قرار بگیرند تا کاملا بیطرفانه و یکپارچه با یکدیگر تعامل داشته باشند. همین امر منجر میشود تا به هزینههای لحظهای و بهروز شده دسترسی پیدا کنید. همچنین صاحبان بار میتوانند به قیمتگذاریهای منصفانه در بازار دست پیدا کرده و بهترین نرخ هزینه را انتخاب کنند.
۳. سهولت دسترسی
یکی از مهمترین جنبههای لجستیک و باربری، در دسترس بودن است. در حقیقت با کمک سامانه های آنلاین و هوشمند باری در هر زمان و مکانی میتوانید قیمتهای را بررسی کرده و از میان انواع ماشینهای مختلف باربری و رانندگان معتبر قدرت انتخاب دارید. در روشهای سنتی، پیدا کردن بار برای رانندگان و پیدا کردن راننده برای صاحبان بار کاری زمانبر و سخت بود. اما این فناوری با صرفهجویی در زمان به شما در جابهجایی کالاهایتان بدون دردسر کمک خواهد کرد.
۴. قابل مشاهده و پیگیری
استفاده از سامانه های آنلاین باربری مانند بارولاین، این امکان را برای صاحبان بار فراهم میکند تا حمل و نقل کالای خود را به راحتی در هر زمانی پیگیری کنند. فناوریهایی مانند GPS فرصت ردیابی بار را در این سامانهها فراهم کرده است. بنابراین دیگر از محل کالای خود بیخبر نخواهید بود.
۵. کیفیت بالای خدمات
سامانه های آنلاین انتقال بار دارای خدمات پشتیبانی حرفهای هستند و به همین دلیل میتوانند در رفع چالشها پاسخگوی صاحبان بار باشند. این سامانهها معمولا استانداردهای قابل قبولی برای ارایه خدمات خود دارند و از مشتریان خود به خوبی حمایت میکنند.
۶. بهینهسازی مسیرها
در سامانه های هوشمند باربری مقدار قابل توجهی داده از مسیرهای باربری، انواع ماشینها مانند کامیون، تریلر و کانتینر، رانندگان، پایانهها و انبارها وجود دارد. آنها با کمک این دادهها به بهینهسازی فرایندهای حمل و نقل بار انداخته و این امکان را برای صاحبان بار فراهم میکنند تا برای ارسال کالای خود برنامهریزی زمانی و مسیری داشته باشند و زمان ورود محموله را پیشبینی کنند. بنابراین نه تنها فرایند انتقال بار آسانتر میشود، بلکه هزینهها هم کاهش پیدا میکند.
۷. مدیریت گزارشات
در روشهای سنتی باربری، گزارشات معمولا مکتوب بوده و دسترسی به آنها به دوندگیهای اداری فراوانی نیاز داشت. اما در حال حاضر با کمک سامانه های آنلاین باربری میتوان به راحتی گزارشات مربوط به نقل و انتقال بار از بارنامه تا فاکتور را به راحتی از بستر اینترنت دریافت کرد.
۸. کنترل بهتر بر اسناد و مطالبات پرداختی
کنترل اسناد و مطالبات پرداختی در شرکتهای باربری معمولا توسط یک نفر انجام میشود. همین امر میتواند روی زمان و کیفیت اجرای پرداختها، صدور اسناد و کنترل آنها تاثیر منفی بگذارد. چرا که با بالا بودن حجم کارها، یک شخص نمیتواند همه موارد را بررسی و اجرا کند. اما در سامانه های آنلاین و هوشمند باربری بدون دخالت انسان و به صورت خودکار تمامی اسناد صادر شده و مطالبات پرداختی انجام میشود. ذینفعان در هر زمان و مکانی با دسترسی به ایمیل، گوشی همراه یا لپتاپ میتوانند این اطلاعات را دریافت کنند. همچنین شرکتهای باربری دیگر نیاز به استخدام افراد برای انجام این کارها نداشته و هزینههای منابع انسانی آنها هم کاهش مییابد.
۹. مدیریت بهتر سازمان
اگر مالک یک شرکت باربری هستید، با کمک سامانه های هوشمند باربری میتوانید مشارکت فعالانهتر، شفافیت و تعاملات بیشتر و مسئولیت و پاسخگویی را در همه بخشهای سازمان خود منعکس کنید. همچنین با کمک این فناوری میتوانید KPI یا شاخصهای کلیدی عملکرد در نظر گرفته و با صرفهجویی در هزینه و زمان، برای بهبود کیفیت خدمات خود اقدام کنید.
۱۰. توجه به نیاز مشتری
این سامانهها با توجه به نیاز مشتری به عنوان هسته اصلی طراحی شدهاند. چرا که یکی از رایجترین مشکلات در سیستمهای سنتی لجستیک و زنجیره تامین، عدم دسترسی به نیروی انسانی برای پاسخگویی به نیاز مشتریان است. در حال حاضر در این سامانهها، تمامی فرایندها به صورت خودکار برنامهریزی شده تا مشتری یا همان صاحب بار بتواند به راحتی از خدمات بهره ببرد.
کلام آخر
همانطور که گفتیم سیستمهای سنتی لجستیک و انتقال بار با چالشها و مشکلات فراوانی مواجه بودند. این چالشها به صورت مستقیم و غیرمستقیم روی رانندگان، شرکتهای باربری و صاحبان بار تاثیر منفی میگذارند. به همین دلیل سامانه های آنلاین باربری شکل گرفتهاند که با رفع این چالشها در تلاش هستند تا فرایند حمل و نقل کالا را بهبود بخشیده و هزینهها را کاهش دهند. بارولاین هم یکی از این سامانهها است که با استفاده از فناوری پیشرفته در تلاش است که تعامل میان صاحبان بار و رانندگان را بهتر کرده و فرایند حل و نقل کالا را با کیفیت بیشتری انجام دهد.
منبع : valueshipr